zondag 26 februari 2017

We are One Family πŸ’“


Het congres van de PARE (people with arthritis) loopt op z’n einde nu.

Ik ben opnieuw onder de indruk van de machtige energie die er telkens heerst. Samen werken we aan een betere wereld voor patiΓ«nten met reumatische aandoeningen. Super toch? 😊

Ik heb het echter heel moeilijk gehad deze keer πŸ™ƒ.
De mist in mijn hoofd bleef hangen 🌩, mijn lichaam deed ontzettend veel pijn en de cortisone wilde maar niet aanslaan.

Het was vooral heel confronterend om van 'alles' te willen doen en soms niet te kunnen. But that’s the way of life met een chronische ziekte.
Je weet nooit wat het in petto heeft 🍫.

Ik heb er wel het beste van gemaakt hoor πŸ˜‰.
Soms es even een stapje achteruit gezet om dan opnieuw een stap vooruit te kunnen zetten. Ik heb uit die confrontatie ook opnieuw veel geleerd, vooral over mezelf dan πŸ€”...
Dat ik ook mijn bijdrage kan doen als het wat minder gaat, dat ik de lat bij mezelf niet te hoog mag leggen en vooral dat ik vriendelijk met mezelf moet zijn als het even niet gaat, in plaats van nog meer druk op mezelf te zetten.
'A work in progress'

Maar wat ik afgelopen dagen vooral gevoeld heb is dat begrip en aanmoediging wonderen verricht, dat een knuffel de pijn verzacht πŸ€—.
Want weet je, ook al ben ik hier zonder mijn familie en vrienden, ook deze groep van ‘patiΓ«nt-vrienden’ van over heel Europa en zelfs de US de keer, ook zij vangen je op als het moeilijk gaat, geven je zoveel steun door begripvol te zijn en moedigen je aan net als je het zo nodig hebt.
We are family too πŸ‘«πŸ‘«.
'Individually we are one drop, 
together we are a mighty ocean'
That's the spirit!
Ik ben zo dankbaar dat ik kon deelnemen aan dit congres van de PARE 😍.

Nu is het tijd om terug naar huis te vliegen ✈️ en de campagne 'Don't Delay, Connect Today' te implementeren. Het belang van een vroege diagnose en de toegang tot de juiste zorg. Alsook kunnen de voorbereidingen starten voor het volgende PARE congres want deze gaat door in Brussel πŸ–€πŸ’›❤️.
Let's do this!

Later volgt een meer uitgebreid verslag van het congres hoor πŸ‘ maar nu eerst mijn batterijen πŸ”‹πŸ”‹ wat opladen πŸ˜‹.

Nogmaals van harte bedankt iedereen, familie en vrienden, voor jullie steun 😘, alsook de hulplijnen aan vriendinnen πŸ‘­, thuis en hier op het congres.

Dankbaar πŸ’—
xxxx
Dintje


Wil je geen berichten missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief op www.wolfandthecity.blogspot.be of like mijn Facebookpagina πŸ˜‰
Deel gerust, sharing is caring 😊. Bedankt voor je steun πŸ’“.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten