zondag 25 februari 2018

Keep your fire small but warm 🔥Ik ben bijzonder dankbaar 😇 dat ik opnieuw kon deelnemen aan het afgelopen congres van de PARE (People with Arthritis and Rheumatism).  
Het was opnieuw zo inspirerend, zo vernieuwend. 
Die energie die ik telkens ervaar kan ik moeilijk met woorden omschrijven. Het is gewoonweg machtig. 

Meewerken aan een betere wereld voor patiënten geeft iedereen vleugels 🚀. Ja toch? Althans bij mij is dit toch zo. Ik ben soms high in the sky en over the top enthousiast 😂 haha. Ook al wilde mijn zieke lichaam niet altijd mee, mijn wilskracht trok me er door en ik maakte er het beste van.

Het heeft me uitgeput, das waar…Maar anderzijds heeft het me ook enorm opgeladen. Mijn mentale batterij is opnieuw wat opgeladen. 

Nu is het even terug afbouwen met en terug opbouwen van…I know the drill ondertussen. Ik heb het moeilijk om het terug af te geven. Ik heb mogen proeven en ik wil natuurlijk meer van dat. 
Wie zou dat niet willen hé 😍
Ach ja…

Ik las onlangs het volgende: ‘Iedereen heeft een vuur in zich. Eigenlijk maakt het niet uit of je vuur altijd groots kan zijn.  Zolang je dat vlammetje in jou maar warm houdt.' 
Dat zegt het allemaal, vind ik. 

Keep your fire small but warm, that’s the spirit!

Fijn weekend iedereen 😘
xxxx
Dintje


Wil je geen berichten missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief op www.wolfandthecity.blogspot.be of like mijn Facebookpagina 😉
Deel gerust, sharing is caring 😊. Bedankt voor je steun 💓.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten