zaterdag 11 augustus 2018

Join us 😉, thanks for your support ❤️Het loop evenement Run To Connect ‘loopt’ goed 🏃‍♀️☺️.

Van harte bedankt voor jullie toffe aanmoedigingen, voor de talrijke schouderklopjes alsook voor jullie warm enthousiasme voor mijn project Run To Connect. Jullie steun is gewoonweg hartverwarmend. DANKBAAR ❤️.

Ook als je niet aanwezig kan zijn op het Run To Connect evenement en je wil graag de uitdaging tijdens de Ostend Night Run een hart onder de riem steken, dan kan dit 😍. Door de ‘maak-een foto-met het logo en je breedste glimlach op-actie’
  • Druk het logo van het evenement RunToConnect (zie hieronder) af of maak een eigen versie, nog zo leuk om te doen 😉. 
  • Zet je breedste glimlach 😁 op.
  • Neem een toffe selfie, individueel of in groep, allemaal goed.
  • Post op het event: klik hier: Evenement Run To Connect of op de pagina van Wolf and the City met de hashtags #RuntoConnect en #ConnectToday.
  • Of stuur je foto’s door naar runtoconnect@gmail.com. Ik zorg er dan voor om alle foto's te publiceren op sociale media.

Op die manier kunnen we echt nu al een krachtige steunboodschap de wereld insturen 😃. Het zal ongetwijfeld voor alle reumapatiënten van over heel de wereld een grote steun betekenen 💗.
Wie helpt mee om zichtbaarheid te geven aan dromen en aan de Europese campagne 'Don't delay, connect today?'. 

Let’s do this. Samen zijn we sterk ✌️. 
Doe je ook mee? 
Van harte bedankt voor jullie warme steun!ALVAST VAN HARTE BEDANKT VOOR JULLIE STEUN ❤️


Lieve groet 😘
xxxx
Dintje

Sharing is caring ❤️.Wil je verdere berichten van Wolf and the City lezen ? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief of like mijn Facebook pagina 😉. Bedankt voor je steun 💓.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten